Afspraken: 

 

 • Na een eerste kennismaking dient er een contractformulier ingevuld te worden waar al de nodige gegevens van u en je  hond(en) in staan. Bij het ondertekenen van dit formulier dient u ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, hier terug te vinden onder 'Algemene voorwaarden'. Het contractformulier dient ingevuld en ondertekend bij Macha's Buddies aanwezig te zijn bij aanvang van het verblijf.                               

 • Wanneer u een reservering doet bij Macha's Buddies gaat u sowieso akkoord met de algemene voorwaarden en alle afspraken.

 

 • Zorg dat de inentingen van je hond(en) tijdig in orde zijn!                                   Cocktailenting en kennelhoest!

   Het vaccinatieboekje/paspoort dient altijd met de hond mee te komen.

 • Geen boekje, geen toegang!

 

 • Gelieve de afgesproken uren van brengen en ophalen te respecteren.

  Ik ben zo flexibel mogelijk, maar het is wel belangrijk om op tijd  te komen. Soms is er een half uur later een nieuwe aankomst, ophaal of kennismaking van een andere hond gepland en ik neem graag voor iedereen de tijd.

  Ook kan ik ’s avonds nog een afspraak hebben en loopt mijn planning in het honderd bij het te laat komen ophalen van je hond.

  Laat TIJDIG iets weten als je het afgesproken tijdstip niet haalt! (Dus niet na het afgesproken uur als je al te laat bent, maar minstens 15 min op voorhand).

 

 • Behandel je hond enkele dagen vooraf nogmaals tegen vlooien en wormen! Onze hond Sissi wordt ook steeds tijdig behandeld.                                                  Wanneer ik tijdens het verblijf bij ons vlooien of wormen opmerk bij je hond behandel ik je hond en mijn huis daarvoor. De kosten zijn dan voor uw rekening, ook de gemaakte kosten om mijn huis te behandelen.

 

 • Het te betalen bedrag is steeds het volledig aantal gereserveerde dagen, de dag van brengen en afhalen inbegrepen.                                                                        Dus ook wanneer u de hond later brengt of eerder ophaalt dient de volledige periode betaald te worden, tenzij dit tijdig werd doorgegeven ( voorwaarden idem aan annulatiebeleid).

  De volledige betaling dient te gebeuren bij het brengen van je hond(en).

  Extra kosten worden afgerekend bij het ophalen. (bv dierenartskosten, voer, onzindeljkheid, behandeling vlooien)

 • Geef je hond de dagen voor het verblijf nog voldoende beweging. Zo komt hij/zij hier niet met overtollige of opgekropte energie binnen en zal hij/zij gemakkelijker zijn/haar plaats in de roedel vinden. Dit is voor de hond zelf, de roedel en voor ons aangenamer. We zien helaas nog te vaak honden komen die te weinig beweging hebben gehad.

  Je kan wandelingen/uitjes naar de prive losloopsweide bijboeken.                Eén wandeling/uitje kost 10€.

  De hond heeft hier in de tuin natuurlijk ook wel beweging maar dat is niet hetzelfde als een wandeling. Tijdens een wandeling bewegen ze anders, ruiken ze veel meer geuren en zijn ze even eropuit. We raden hier toch 1 wandeling per 4 dagen verblijf aan. Dus per week toch 2 wandelingen. Dit is uiteraard vrijblijvend.

 

 • Annulaties dienen tijdig te gebeuren, anders zullen wij strikt het annulatiebeleid volgen. Dit is terug te vinden in de algemene voorwaarden, artikel 9.

 

 • Breng voldoende voer mee.  Wij zullen een extra aanrekenen wanneer er niet voldoende voer werd meegegeven en wij moeten voorzien van voer voor uw hond(en).                                                                                                                Koeken en lekkers zijn hier voldoende aanwezig en moet je dus niet zelf meebrengen.

 

 • Bij onzindelijkheid zullen we een extra van 5€/dag aanrekenen voor de extra was en poetswerk.

 

 • Loopse teven kunnen we niet opvangen. Neem dus je voorzorgen als je teef loops kan worden tijdens de gereserveerde periode.  Wanneer je teef loops wordt tijdens haar verblijf en het voor problemen zorgt zullen we u vragen haar op te halen.                                                                                                                                                                                                 

 • Wij vangen GEEN niet-gecastreerde reuen op. 

 

 • We nemen bij het brengen je hond aan in de gang. Dus neem aan de voordeur afscheid en maak het kort, dit is beter voor je hond en blijft de rust in de groep ook beter bewaard.                                                                                                                                                                               

 • Onze honden en de logees mogen bij ons op de zetel liggen en slapen.              De honden weten meestal heel goed dat dit bij ons mag en bij hun baasjes misschien niet. Ze proberen dit meestal ook niet wanneer ze terug thuis zijn.