Ik ben Katrijn Verjans, 42 jaar en trotse mama van Nona (17 jaar) en Lotte (16 jaar). Bij onze gezin horen ook onze hond Macha, een leuk rottweiler-meisje van 7 jaar, en onze 2 katten, Muis en Sky.

Al van toen ik nog een klein meisje was antwoordde ik steevast 'iets met dieren' wanneer ze me vroegen wat ik later wilde doen.
Mijn droom was toen al een 'vakantieoord voor dieren' openen...

Ik ben uiteindelijk opvoedster/verzorgende gaan studeren en werk al meer dan 15 jaar in de zorg. Dit doe ik ook nog steeds heel graag.
Maar de liefde voor dieren en de droom om van mijn hobby mijn werk te maken is steeds gebleven.
Ik behaalde in die tijd wel mijn diploma hondenbegeleidster, werkte 3 jaar 1x/week als vrijwilliger in een dierenasiel en deed veel zelfstudie over honden en hondengedrag. Het meeste leerde ik nog uit praktijkervaringen.

Vrienden en familie wisten me al snel te vinden wanneer ze oppas of opvang voor hun hond(en) of andere huisdieren nodig hadden.
Van daaruit ontstond het idee van de huiselijke opvang.
Eindelijk echt van mijn hobby mijn beroep maken...

En zo ontstond Macha's Buddies... een huiselijke hondenopvang...
Een opvang waar de honden thuis zijn, waar ze ook een leuke vakantie hebben en waar ze hond mogen zijn...
Opvang in ons huis, steeds toegang tot onze tuin, waar ze vrij mogen rondlopen, waar ze kunnen spelen met Macha en andere 'buddies', waar ze lekker kunnen chillen in de zetel en knuffelen met mij en mijn dochters.
Geen rennen, kooien of benches... gewoon gezellig huiselijk..

Dat is Macha's Buddies!

Dit jaar haalde ik ook mijn diploma dierenverzorger en momenteel volg ik de cursus dierenartsassistent.